Luminosity At The Beach festival 2021 dag 1

10 okt 2021

H

et was nog even spannend of Luminosity At The Beach 2021 kon plaatsvinden. In Nederland golden nog allemaal regels en restricties en was het überhaupt nog maar de vraag of evenementen plaats mochten vinden. Uiteindelijk mochten kleinschalige evenementen plaatsvinden met 750 bezoekers. Luminosity At The Beach speelde hierop in door met twee beachclubs te werken en zo twee stages neer te zetten. Bij elke stage konden 750 mensen dansen. Van te voren moest je een stage kiezen en het was helaas niet mogelijk om te wisselen van stage. Het was anders, maar ik was blij weer een feestje te hebben. Ik had de stage bij Beachclub Fuel gekozen en bij deze stage bestond de line up uit: Stephen Kirkwood, Maria Healy, Cold Blue, Mark Sherry, Jordan Suckley en Marco V. 

De mensen die mij wat langer kennen weten dat mijn hart sneller gaat kloppen bij meer BPM. Stephen Kirkwood’s set was goed en mooi om bij op te warmen, maar gewoon iets minder mijn ding. Maria Healy startte haar set om 18:00u en draaide een prachtige emotionele set. Om 19:00u nam Cold Blue het over. Ik keek het meest uit naar zijn set op deze dag. Ik heb er enorm van genoten, want wat vloog het uur voorbij. Na Cold Blue kwam Mark Sherry.

En de tijd leek steeds sneller en sneller te gaan. De sets van Mark Sherry, Jordan Suckley en Marco V waren na twee keer knipperen voorbij lijkt het wel. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik mij niet precies meer kan herinneren welke tracks gedraaid werden en wat precies mijn hoogtepunten waren. Het was namelijk één groot hoogtepunt. Ik heb zo genoten van het feit dat ik weer op een feestje stond, met zulke fijne mensen om mij heen. Ondanks dat het dus kleinschaliger was en ik niet naar de andere stage kon, was de muziek en het dansen voldoende.

Toch wil ik twee hoogtepunten benoemen. Ik heb op de vrijdag van LATB twee keer twee broers mogen ontmoeten. En niet zomaar twee broers. Allereerst Yoshi & Razner en vervolgens Adam en Lee aka Metta & Glyde. Wat een vriendelijke gasten en zo leuk om met hen een praatje gemaakt te hebben. Metta & Glyde konden nu zelf nog even tussen de crowd staan, maar de dag erna zouden zij hun set draaien op LATB 2021 dag 2.

Ik wil niet veel woorden meer kwijt aan de eerste dag Luminosity At The Beach 2021, maar ik deel liever wat filmpjes.

Wat een dag. Thuis ben ik heerlijk mijn bed in gekropen en heerlijk in slaap gevallen. De volgende dag was ik weer te vinden bij Beachclub Fuel voor de zaterdag van LATB 2021.