Zet je zelf nu op de Trance with Izzy mailing list en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Coldharbour Recordings Night ADE 2021

29 okt 2021

Amsterdam Dance Event 2021, kon met wat beperkingen toch kleinschalig plaatsvinden. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag stonden er Trance feesten op de planning. Zelf ben ik op woensdag, vrijdag en zaterdag gegaan. Donderdag was de A State of Trance ADE special, maar de line up was niet helemaal mijn ding. Gelukkig kon ik op de andere dagen genieten! Coldharbour was op woensdag en dus mijn eerste ADE feestje van 2021.

Coldharbour Recordings Night vond plaats op 13 oktober in de Melkweg. Zelf was ik nog nooit in de Melkweg geweest, dus alleen deze locatie een keer te hebben gezien vond ik al erg leuk. Eigenlijk was het geen Coldharbour Recordings Night meer, maar eerder een Coldharbour Recordings Evening. De feesten mochten namelijk alleen overdag en ‘s avonds tot middernacht duren. Deze avond begon om 19:00u. Een avond van vijf uur dus met Copini, D72, Daxon, Fisherman en Nifra op de line up. 

 

Copini trapte de avond af. Progressive Trance is iets minder mijn ding en ik besloot daarom om er om 19:30u te zijn. Ik was deze avond samen met een hele goede vriend en tevens Trance producer/DJ Daan ook wel bekend als Number 3. Wij kwamen binnen in een kleine zaal en wisten gelijk dat dit zo’n heerlijk typisch intiem Trance feestje zou gaan worden. Ik vond de lichten overigens heel mooi vallen in de zaal, op de DJs en het publiek. Met de foto hieronder zie je wel wat ik bedoel. Copini in actie. 

Voordat Dirk, D72, achter de decks ging, had ik de kans om nog even kort met hem kennis te maken. Via social media waren wij al even in contact gezien deze avond zijn eerste gig sinds 25 jaar zou zijn. Hiervoor wilde ik hem uiteraard even succes gewenst hebben. Mede producer en goede vriend van D72, Daniel aka Dan Iwan, was mee. Trance with Izzy zet zich natuurlijk in om opkomend talent te stimuleren. Om deze opkomende artiesten dan te ontmoeten is natuurlijk super leuk.

Na D72 kwam Daxson. Hij draaide veel classics als “Flaming June” en “Man On The Run”. Daarnaast draaide hij ook zijn eigen track “While We Wait”, waar ik heerlijk op kan wegzweven. Voor mij was dit dé set van de avond!

Fisherman draaide van 22:00u tot 23:00u. Dit is niet echt mijn stijl, maar dat mocht de pret niet drukken. En de Ferry Corsten – Punk remix van Reinier Zonneveld deed het erg goed ;). 

 

Nifra sloot de avond af met een combinatie van classics en eigen tracks. Het zal niet als een verrassing komen dat ik net wat meer van de classics genoot. Nu moet ik ook wel eerlijk bekennen dat ik niet heel veel Nifra Originals ken, maar “Forever Forever” die ook gedraaid werd wel. De avond werd afgesloten met de classic “Castles In The Sky” en de hele zaal die meezong. 

Ik kijk terug op een leuke eerste avond ADE 2021. Iets anders dan waar ik doorgaans heen ga, maar ik heb zo veel nieuwe muziek en sets gehoord. 

p.s Richard Durand was overigens ook te vinden op de dansvloer

Wil jij op de hoogte blijven
van alle ontwikkelingen?

© 2021 – TRANCE WITH IZZY – KVK 80129021 – BTW NL003396690B92 – INFO@TRANCEWITHIZZY.nl – DESIGN & DEVELOPMENT BY BABOSA