Zet je zelf nu op de Trance with Izzy mailing list en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Misja Helsloot b2b Signum OTC 2021

17 nov 2021

M

isja Helsloot en Signum hebben een tijd moeten wachten tot zij eindelijk hun Open To Close konden houden in Paard, Den Haag. En het werd nog even spannend op het laatst of het ook wel door kon gaan op 12 november. De tijd van het feest was al verplaatst naar 18u tot 00u, wegens de regels die gelden vanuit de overheid voor evenementen. En diezelfde avond zou er weer een persconferentie plaatsvinden. Naar buiten was al gekomen dat alles nog strenger zou worden. Ik keek sowieso al erg uit naar dit feest, maar met de extra maatregelen die in het verschiet lagen was ik extra blij dat ik nog één avond had om te dansen. 

De avond begon met Misja Helsloot die opende met een uurtje progressive onder zijn nieuwe alias Helsløwed. Ik was rond 18:30u binnen en het was super gezellig om zoveel bekenden weer te zien en even te spreken. Om 19u kwam Signum naast Misja staan en begonnen ze aan hun b2b. Rond 19:45u ging het los en vanaf toen kwam uplifting na uplifting. Heel magisch was toen de Sean Tyas remix van “Masters & Nickson – Out There” door de speakers klonk. Zie mij hieronder genieten. 

Zie hieronder nog een aantal sfeerimpressies. Ik heb ook zo gelachen toen de dansvloer in Squid Game werd omgetoverd! 

De tijd vloog voorbij. Vijf uur leek in twee uur voorbij te zijn en het laatste uur was aangebroken. De hele avond was wegzweven en de mooiste Trance tracks waren voorbij gekomen. Het laatste uur viel helaas, in vergelijking met de voorafgaande uren, iets tegen. De energie schommelde wat en stiekem miste ik een track in de set. “The Last Rave On Earth” van Will Atkinson had erg toepasselijk geweest. Inmiddels hadden wij binnen ook meegekregen wat de nieuwe maatregelen zouden zijn en dit betekende helaas niks goeds voor evenementen. Er is weer een ‘tijdelijke’ lockdown afgegeven. Voor nu drie weken, maar ik denk dat deze wel weer verlengd zal gaan worden. Misja Helsloot b2b Signum OTC 2021 was voor mij voorlopig weer The Last Rave On Earth.

Wil jij op de hoogte blijven
van alle ontwikkelingen?

© 2021 – TRANCE WITH IZZY – KVK 80129021 – BTW NL003396690B92 – INFO@TRANCEWITHIZZY.nl – DESIGN & DEVELOPMENT BY BABOSA