Luminosity At The Beach 2021 dag 2

18 nov 2021

Luminosity At The Beach 2021 dag twee (21-08-2021) stond ik weer bij Beachclub Fuel. Deze dag bestond de line up uit: Stoneface & Terminal presents Gundamea, Nikolauss, Metta & Glyde, Sean Tyas, Alex Di Stefano en John Askew. Vele noemde het ook wel de VII night, gezien drie crew members de avond afgesloten hadden. Opnieuw keek ik erg uit naar deze dag waarin ik veel DJs ook voor het eerst live zou gaan zien. 

Rond 17u kwam ik binnen en Stoneface & Terminal presents Gundamea draaide tot 18u. Het was een goede warm up set, maar zoals jullie wel van mij gewend zijn, begin ik pas echt los te komen bij een hoger BPM. Ik ging nog even in het zonnetje zitten, om mijn voeten nog even te sparen die ook nog een beetje moe waren van LATB dag 1. Om 18u ruilde ik het plekje in de zon in voor de dansvloer. 

 

Nikolauss was de volgende op de line up en toen hij zijn legendarische track Lifedagar draaide, begon voor mij de avond echt. Wat een track! Ondertussen at ik nog even een burger. Super fijn dat Fuel ook een vegan optie had! Het blijft toch altijd wel lastig om je avondeten goed te plannen nu de feesten vroeg beginnen. Na de set van Nikolauss en nadat ik mijn burger op had, was het tijd voor Metta & Glyde om onze oren te strelen.

Ik had de broers op vrijdag al even kort gesproken en ik keek super uit naar hun set. Wat een goede tracks maken zij de afgelopen tijd. Ze draaide onder anderen hun track Renaissance en de Sean Tyas Remix of hun track Visualize. Wat een bangers!

Sean Tyas begon zijn set om 20u. Wat een energie! Gedurende zijn set ging langzaam de zon onder. Ik vind dat altijd zo magisch! Net als zijn remix van BT – Wildfire. Een van mijn meest favoriete vocal tracks van dit moment. Ook zijn remix van Masters & Nickson feat. Justine Suissa – Out There die toen nog niet released was draaide hij. Verder was een bijzonder moment toen hij Yoshi & Razner – Magical Dreams draaide en wij naast deze twee Spaanse broers stonden te dansen! 

Als laatst draaide Sean Tyas Asteroid – Home mashed up met een andere track. Voor mij een ID. Als jij weet welke track je nog meer hoort, laat het mij dan weten! Zie de video hieronder.

Alex Di Stefano draaide ook echt top. Het was toen al helemaal donker. Dat doet toch altijd wel veel voor de beleving van de muziek. Persoonlijk vind ik het in het donker toch net altijd wat harder klinken en daar is voor mij niks mis mee. Meer het ‘underground’ gevoel. De Charlotte de Witte & San Giuliano Remix van ‘Age Of Love’ paste hier heel goed bij.

 

John Askew is zonder twijfel een van de ‘hottest’ tech Trance DJs/producers in de scene. Dat liet hij ook blijken op Luminosity at the Beach 2021. Hij sloot in Beachclub Fuel de zaterdag af met een zeer bijzondere set. Tijdens de set was niet alleen het publiek ‘in Trance’, maar ook John Askew zelf. Zo gefocust was hij tijdens zijn performance. De set was zeer professioneel; de muziekkeuze was top en de overgangen waren ongelooflijk strak.

Wil jij op de hoogte blijven
van alle ontwikkelingen?

© 2021 – TRANCE WITH IZZY – KVK 80129021 – BTW NL003396690B92 – INFO@TRANCEWITHIZZY.nl – DESIGN & DEVELOPMENT BY BABOSA